Dra. Dimelza Osorio Sánchez

Institucions

Hospital Infantil i Hospital de la Dona

Direcció Assistencial

Responsable/Coordinador

Hospital Traumatologia, Rehabilitació i Cremats

Direcció Assistencial

Responsable/Coordinador

Sóc metgessa especialista en Medicina Preventiva i Salut Pública amb experiència en l’àrea d’Epidemiologia Clínica. Des de la Unitat de millora de la pràctica clínica de l’Hospital treballo juntament amb els meus companys en facilitar que s’implementin els resultats de la recerca de qualitat a la pràctica clínica i que l’assistència estigui basada en l’evidència científica.

Currículum

Em vaig formar com a especialista en Medicina Preventiva i Salut Pública després de treballar com a metgessa assistencial durant alguns anys. Les meves àrees d'interès són la translació del coneixement, la medicina basada en l'evidència i la millora dels serveis sanitaris. Durant deu anys de carrera professional he desenvolupat diverses tasques primer al món de la recerca i després en la translació del coneixement, com ara la recollida de dades, la gestió de projectes, el disseny d'estudis, la difusió de resultats; també l'elaboració de guies de pràctica clínica, protocols i revisions sistemàtiques basats en l'evidència científica així com l'avaluació de tecnologies mèdiques.

A banda de l'especialitat, he cursat postgraus en Salut Pública, i avaluació de tecnologies i actualment estic acabant la tesi doctoral en iniciatives per a la millora de la pràctica clínica en l'àmbit hospitalari.

La meva incorporació a l'Hospital l'any 2015 m'ha permès desenvolupar projectes directament relacionats amb la translació del coneixement en l'àmbit hospitalari per garantir una assistència de qualitat. Actualment, sóc la responsable de la Unitat de millora de la pràctica clínica de l'Hospital i de la subcomissió d'avaluació de tecnologies no farmacològiques.
Dimelza Osorio Sánchez

Institucions

Hospital Infantil i Hospital de la Dona

Direcció Assistencial

Responsable/Coordinador

Hospital Traumatologia, Rehabilitació i Cremats

Direcció Assistencial

Responsable/Coordinador

Notícies relacionades

Professionals relacionats

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.