Sra. Dunia Ben Lachhab Sancho

Institucions

Hospital Infantil i Hospital de la Dona

Trasplantaments

Infermer/a

Sóc infermera especialista en pediatria, amb experiència en oncohematologia pediàtrica i trasplantament de progenitors hematopoètics. Tinc inquietuds relacionades amb l'àmbit social i educatiu.

Currículum

Vaig iniciar-me com a infermera al servei d'oncohematologia pediàtrica de l'Hospital Universitari Vall d'Hebron, on vaig cursar la diplomatura.
Després d'uns anys treballant com a infermera a l'hospital, vaig canviar d'àmbit, i durant uns anys vaig combinar la docència i la intervenció amb població en risc d'exclusió social.


Des del 2011 he tornat a dedicar-me a l'àmbit hospitalari, durant un temps amb pacients adults a l'Hospital de Bellvitge, i des del 2018 a la Unitat de Trasplantament de Progenitors Hematopoètics de l'Hospital infantil i de la Dona de Vall d'Hebron.

Un cop finalitzada la Diplomatura d'Infermeria, el meu interès en els aspectes socials i culturals de la salut em va portar a realitzar la Diplomatura en Educació Social. Posteriorment, he participat de diferents cursos i programes formatius, adaptant-me en cada moment a les noves necessitats formatives dels diferents àmbits en els quals he desenvolupat la meva tasca professional.
Dunia Ben Lachhab Sancho

Institucions

Hospital Infantil i Hospital de la Dona

Trasplantaments

Infermer/a

Vall Hebron Institut de Recerca

Grup de recerca multidisciplinari d'infermeria

Notícies relacionades

Professionals relacionats

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.