Sr. Eduard Otero Saura

Institucions

Sóc el Project Manager de les eCORE de "Personalized Medicine, Innovative Diagnostics, Molecular Imaging & Digital Health" i "Advanced Interventions and Therapies, Nanomedicine Transplant & Donation".

Currículum

Pel que fa a la meva formació acadèmica, vaig cursar els meus estudis de Farmàcia a la Universitat de Barcelona. Posteriorment vaig realitzar 3 màsters en disciplines diferents; Investigació en ciències farmacèutiques, Project Management i Big Data & Business Intelligence que conjuntament amb la meva experiència laboral m'han permès obtenir una visió i un bagatge professional molt global en l'àmbit de la ciència, concretament en salut.
Eduard Otero Saura

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.