Dra. Elisenda Anglada

Institucions

Centre d'Esclerosi Múltiple de Catalunya

Neuropsicòleg/a

Sóc psicòloga especialitzada en avaluació i rehabilitació neuropsicològica i tinc experiència amb diferents malalties neurològiques que poden afectar la cognició. Desenvolupo la meva activitat al Cemcat, on realitzo tasques d'avaluació neuropsicològica, estimulació cognitiva grupal i suport psicològic a pacients afectats d’esclerosi múltiple. Estic interessada en el tracte directe amb l'afectat, en atendre els aspectes cognitius i emocionals relacionats amb la seva malaltia.

Currículum

Em vaig llicenciar en Psicologia l'any 2000 i després em vaig especialitzar en avaluació i rehabilitació neuropsicològica.

Des d'aleshores he treballat fent avaluació, rehabilitació neuropsicològica i estimulació cognitiva de persones afectades d’ictus, TCE, Parkinson, Alzheimer i d’altres malalties neurològiques que poden afectar les funcions cognitives.

Des del 2010 sóc neuropsicòloga al Cemcat, on realitzo tasques d'avaluació neuropsicològica, estimulació cognitiva grupal i suport psicològic a pacients afectats d’esclerosi múltiple a la Unitat de Neurorehabilitació (UNeR) i a la Unitat de Neuroimmunologia Clínica (UNIC).

Realitzo tasques de docència orientada a altres professionals que treballen amb la malaltia i a pacients i familiars.

Sóc membre de la secció de neuropsicologia i del grup de treball de neuropsicologia en l’esclerosi múltiple del Col·legi de Psicòlegs de Catalunya (COPC), des de qual treballem per millorar les proves d’avaluació neuropsicològica per tal que siguin adequades per a la població catalana d’EM. També sóc membre del SIG Psychology and Neuropsychology de la xarxa de professionals europea RIMS (Rehabilitation in Multiple Sclerosis), des del qual s'ha elaborat material informatiu sobre els aspectes cognitius, conductuals i emocionals relacionats amb l'EM.
Elisenda Anglada

Institucions

Centre d'Esclerosi Múltiple de Catalunya

Neuropsicòleg/a

Vall Hebron Institut de Recerca

Investigador/a predoctoral

Neuroimmunologia clínica

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.