Sra. Elvira Martin

Institucions

International Project Manager

Currículum

Elvira es va incorporar al VHIR com a project manager de projectes internacionals a mitjans de 2022, ajudant a els investigadors en totes les qüestions econòmiques i financeres transversals relacionades amb els procediments posteriors a l'adjudicació. Gràcies a la seva trajectòria empresarial i financera, ha col·laborat freqüentment com a experta per a la Comissió Europea en el marc d'EIC Accelerator dins d'Horizon Europe i Horizon 2020, exercint diferents funcions com a avaluadora, revisora, coach i membre del jurat a les reunions F2F. Anteriorment, havia ocupat diferents càrrecs directius en desenvolupament de negocis, vendes i màrqueting, control i gestió de projectes a la indústria de les energies renovables, en proveïdors de tecnologia líders mundials.
Té una llicenciatura en Administració i Direcció d'Empreses, així com un Diploma en Controlling per ESADE Business & Law School. Per últim, està a punt d'acabar el grau en Nutrició Humana i Dietètica, un camp que l'apassiona!
Elvira Martin

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.