Sra. Emily Toscano Guerra

Institucions

Sóc Biòloga Molecular amb més de 8 anys d'experiència en recerca. Els meus primers treballs van ser en assajos preclínics de citotoxicicidad i genotoxicitat d'extractes naturals. Més endavant vaig continuar treballant en l'estudi del mecanisme molecular de la resistència a Pirazinamida en Mycobacterium tuberculosi. Actualment, treballo com a investigadora predoctoral, estic estudiant la relació entre la gravetat de la COVID-19 i el sexe masculí enfocat en el paper de la Testosterona en la resposta immune.

Currículum

Em vaig llicenciar en 2012 com a Biòloga i he treballat com a assistent d’investigació en diferents laboratoris. La meva primera experiència va ser en el Laboratori de Medicina Tradicional i Farmacologia, on vaig adquirir experiència en la realització d’assajos in vitro i in vivo amb cultius cel·lulars i animals. El 2015 em van acceptar en el Laboratori de Bioinformàtica i Biologia Molecular de la Universitat Peruana Cayetano Heredia (UPCH), on va adquirir experiència en clonació de gens, expressió i purificació de proteïnes, així com anàlisi bioinformàtics. El 2018 vaig viatjar a Barcelona per realitzar unes breus pràctiques a l’institut IBMB-CSIC per estudiar els mecanismes de resistència als fàrmacs en el tractament del càncer de mama.
El 2019 vaig finalitzar el màster en Bioquímica i Biologia Molecular a la UPCH, després vaig viatjar a Barcelona per continuar la meva formació. Actualment, sóc estudiant predoctoral a l'Institut d'Investigació Vall d'Hebron.
Emily Toscano Guerra

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.