Dr. Eric Kirkegaard Biosca

Institucions

Hospital General

Oftalmologia

Sóc metge adjunt al Servei d'Oftalmologia i en l'actualitat formo part de la secció d’uveïtis i inflamació ocular.

Currículum

Sóc graduat en Medicina i Cirurgia per la Universitat Autònoma de Barcelona des de l’any 2016.
Seguidament, vaig realitzar la residència d'Oftalmologia dins el programa MIR a l'Hospital Universitari Vall d'Hebron durant el període de maig de 2017 a maig de 2021. Des de l’any 2021 exerceixo com a metge adjunt al servei d’Oftalmologia de l’Hospital Universitari Vall d’Hebron, al departament d’uveïtis. El meu àmbit de treball consisteix en el diagnòstic i tractament de les diverses malalties inflamatòries oculars i sistèmiques que afecten el segment anterior i posterior de l’ull. Degut a l’abordatge multidisciplinari que moltes vegades requereixen aquest tipus de malalties, col·laboro amb altres especialitats hospitalàries com Medicina Interna o Reumatologia.
Realitzo la meva activitat assistencial repartida entre les consultes externes de l’Hospital Vall d’Hebron, l’atenció primària d'Oftalmologia al CAP de Chafarinas,
l’activitat quirúrgica al Parc Sanitari Pere Virgili.
Participo com a subinvestigador en assajos clínics del VHIO d’oftalmologia i d’oncologia.
Sóc membre de diferents societats nacionals i internacionals d’oftalmologia. També sóc cofundador i formo part de la junta de la Societat Catalana Jove d'Oftalmologia.
Eric Kirkegaard Biosca

Institucions

Hospital General

Oftalmologia

Noticias relacionadas

Professionals relacionats

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vhebron.net, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.