Dra. Erika Bonacina

Institucions

Hospital Infantil i Hospital de la Dona

Metge/ssa

Sóc metgessa especialista en obstetrícia i ginecologia, i formo part de la Unitat d’Insuficiència Placentària on realitzem el seguiment de gestacions amb preeclàmpsia o restricció de creixement intrauterí fetal.

Currículum

Vaig cursar la meva carrera universitària entre la Facultat de Medicina de la Universitat de Pàvia (Itàlia) i la Universitat de Saragossa on posteriorment vaig realitzar l’especialitat de ginecologia i obstetrícia a l’Hospital Universitari Vall d’Hebron.

 

El 2019 vaig realitzar una estada formativa al King’s College Hospital i a la Fetal Medicine Foundation a Londres, aprofundint en el món de l’ecografia i de la medicina fetal.

 

El meu interès sempre s’ha focalitzat en el seguiment de les gestacions d’alt risc, presentant i contribuint en la realització d’estudis sobre insuficiència placentària i altres condicions de risc durant l’embaràs.

 

Actualment sóc part del Servei d’Obstetrícia de l’Hospital Vall d’Hebron i,

específicament, de la Unitat d’Insuficiència Placentària, on fem el seguiment de gestacions complicades amb preeclàmpsia, retard de creixement intrauterí i altres patologies relacionades.

 

El nostre objectiu és treballar per a la millora del seguiment i la qualitat de vida i salut fetal de les gestants.
Erika Bonacina

Institucions

Hospital Infantil i Hospital de la Dona

Metge/ssa

Vall Hebron Institut de Recerca

Investigador/a principal

Medicina materna i fetal

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.