Dra. Estefania Moreno Ruzafa

Institucions

Hospital Traumatologia, Rehabilitació i Cremats

Reumatologia

Metge/ssa

Sóc metge adjunt de reumatologia i desenvolupo la meva activitat mèdica a la Unitat de Reumatologia Pediàtrica i a la Unitat de Transició dels Pacients amb Malalties Reumàtiques de l'Hospital Universitari Vall d'Hebron, on som centre de referència en l'àmbit català pel diagnòstic i maneig d'aquest grup de pacients. Dins la reumatologia pediàtrica, els meus principals interessos se centren a l'artritis idiopàtica juvenil i les malalties autoinflamatòries.

Currículum

Sóc llicenciada en medicina per la Universitat Autònoma de Barcelona el 1999. Vaig concloure la meva formació com a especialitat de reumatologia l'any 2004 a l'Hospital Universitari Vall d'Hebron.

Des de la finalització de la meva especialitat, he treballat com a reumatòloga portant consulta de reumatologia pediàtrica en dos centres comarcals. Des del gener de 2018, treballo a la Unitat de Reumatologia Pediàtrica de l'Hospital Vall d'Hebron.

Durant la meva formació de continuïtat, he fet una estada a l'Hospital Gaslini, centre de referència de reumatologia pediàtrica en l'àmbit internacional.

Actualment, participo com a col·laboradora en diferents projectes d'investigació nacionals i internacionals i dos estudis finançats pel Fons d'Investigacions Sanitàries (FIS) de l'Institut Carlos III en Síndrome d'activació macrofàgia i en artritis idiopàtica juvenil.
Estefania Moreno Ruzafa

Institucions

Hospital Traumatologia, Rehabilitació i Cremats

Reumatologia

Metge/ssa

Vall Hebron Institut de Recerca

Tècnic de recerca

Reumatologia

Notícies relacionades

Professionals relacionats

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.