Sra. Ester Fernández Cortés

Institucions

Hospital General

Oftalmologia

Sóc Diplomada en Òptica i Optometria per la Facultat d'Òptica i Optometria de Terrassa (1993-1996) i Màster en Optometria i Contactologia per la Universitat de Barcelona (2000). Des del 2004 soc membre de l'ICS.

Currículum

En l'actualitat desenvolupo la meva activitat en la Unitat d'Oftalmologia de l'Hospital Vall d'Hebron amb funcions de coordinació i lideratge de l'equip d'Optometria, a més de la pròpia de la meva categoria professional.Els optometristes som un primer cribratge per la detecció i el diagnòstic de dificultats visuals que es poden resoldre amb ajudes òptiques. Alhora, realitzem proves complementàries, preoperatòries i de controls postquirúrgics, col·laborant amb els oftalmòlegs en la detecció, el diagnòstic i els controls de patologies oculars.Estic en constant formació i participació en assajos clínics d'Oftalmologia sempre en benefici del pacient i la humanització de la Sanitat Pública.
Ester Fernández Cortés

Institucions

Hospital General

Oftalmologia

Notícies relacionades

Professionals relacionats

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.