Sra. Ester Lacal Talavera

Institucions

Serveis transversals

Anatomia Patològica

Administració

Sóc administrativa del servei d'Anatomia Patològica de l'Hospital des de l'any 1976. Tinc especial dedicació a l'àrea de la secretaria de direcció i a les comandes en el servei.

Currículum

Vaig fer el Secretariat Metge a l'hospital Clínic, l'any 1987 a la primera promoció d'aquests estudis.

Vaig treballar a l'hospital primer als magatzems, després a Radiologia de l'hospital Infantil, posteriorment vaig estar a la secretaria de lactants A l'hospital infantil i per últim l'any 1987 vaig traslladar-me a Anatomia Patològica.

En un principi vaig fer tasques d'administració, fent informes a la secretaria general i l'any 2004 vaig accedir a la secretaria de Direcció, fins a l'actualitat.

Em dedico a desenvolupar les diferents labors que hi ha en una secretaria de direcció i també a fer les comandes de tot el servei d'Anatomia Patològica.
Ester Lacal Talavera

Institucions

Serveis transversals

Anatomia Patològica

Administració

Notícies relacionades

Professionals relacionats

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.