Sra. Esther Camacho Cano

Institucions

Sempre m'han interessat les diferències entre persones degudes a les variacions entre els seus genomes, per la qual cosa vaig decidir dedicar-me a la genètica. Al llarg de la meva trajectòria he tingut l'oportunitat de treballar en genètica molecular, tant en clínica com en recerca. La meva inquietud cap a la bioinformàtica em va fer decantar per l'anàlisi de dades procedents d'NGS al CBMSO, lloc on em vaig doctorar. Actualment, treballo donant suport de bioinformàtica a la UEB del VHIR. Aquí tinc l'oportunitat de créixer cada dia professionalment.

Currículum

EXPERIÈNCIA PROFESSIONAL
• 2021-Actualitat: Tècnic analista en bioinformàtica de dades de SEQÜENCIACIÓ MASSIVA a la Unitat d'Estadística i Bioinformàtica (UEB) a l'Institut de Recerca Vall d'Hebron (VHIR).
• 2016-2021: Analista de dades de SEQÜENCIACIÓ MASSIVA (NGS i TGS) al Centre de Biologia Molecular Severo Ochoa (CSIC-UAM), Madrid:
o 2016-2021: investigadora predoctoral. ‘Estudis genòmics i transcriptòmics a Leishmamania' al Laboratori del Dr. Jose María Requena.
o 2016: Analista al Servei de Genòmica i Seqüenciació Masiva.
• 2015: Tècnic-Analista en TOXICOLOGIA GENÈTICA i TERATOGÈNIA humana (anàlisi i processament de bases de dades) a REACH Monitor, Sant Cugat.
• 2013-2014- BIÒLOGA MOLECULAR especialista a:
o 2014: Neurogenètica, investigadora en projecte sobre la Síndrome de la X fràgil a Centre for Humans Genetics, Bèlgica (beca Leonardo da Vinci).
o 2013: Diagnòstic genètic preimplantacional al Centre de Medicina Embrionària, Barcelona, (pràctiques de Màster).
• 2013: Analista a EMBRIOLOGIA i ANDROLOGIA a Institut Marquès i Biosperm, Barcelona (pràctiques de Màster).
• 2011: Analista i tècnic en CITOGENÈTICA a Cerba Internacional Sabadell, diagnòstic genètic prenatal (pràctiques de llicenciatura).
FORMACIÓ
• 2022- DOCTORAT EN BIOINFORMÀTICA, programa en Biociències Moleculars, Universitat Autònoma de Madrid.
• 2017- Màster Interuniversitari a BIOINFORMÀTICA i BIOESTADÍSTICA, Universitat de Barcelona /Universitat Oberta de Catalunya.
• 2013- Màster Oficial en Biologia Cel·lular especialitat en BIOLOGIA DE LA REPRODUCCIÓ, Universitat Autònoma de Barcelona.
• 2012- LLICENCIATURA EN BIOTECNOLOGIA, Universitat Autònoma de Barcelona.
Esther Camacho Cano

Institucions

Vall Hebron Institut de Recerca

Tècnic/a Superior Recerca

Unitat d'Estadística i Bioinformàtica (UEB)

Core Facilities Preclíniques

Direcció d'Estratègia Externa

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.