Dra. Francisca Munar Bauzá

Institucions

Hospital Infantil i Hospital de la Dona

Anestesiologia, Reanimació i Tractament del Dolor

Cap de Secció

Sóc metge del Servei d'Anestesiologia i Reanimació de l'Hospital Universitari Vall d'Hebron des del 1993. Actualment, soc cap de Secció d'Anestesiologia, responsable de la formació postgrau de la Unitat Docent del Servei d'Anestesiologia i Reanimació i de Neuroanestèsia Pediàtrica, investigadora de la Unitat de Recerca de Neurotraumatologia i Neurocirurgia (UNINN) i codirectora de la Formació Avançada en Anestèsia Pediàtrica.

Currículum

Formació:
- Estudis de Llicenciatura en Medicina y Cirurgia a la Universitat de Saragossa, 1991.
- Títol de Medicina Especialista en Anestesiologia i Reanimació, 1996.
- Doctora en Medicina i Cirurgia per la Universitat Autònoma de Barcelona, 2003.
Experiència:
- Residència a l'Hospital Universitari Vall d'Hebron, 1992-1996.
- Facultatiu Especialista del Servei d’Anestesiologia i Reanimació del Hospital Universitari Infantil i de la Dona, els darrers quinze anys el meu perfil anestèsic ha estat pediàtric amb dedicació preferent a la neurocirurgia pediàtrica complexa. També formo part del Programa de Trasplantament pediàtric. Actualment, soc cap de Secció d'Anestesiologia, responsable de la formació postgrau de la Unitat Docent del Servei d'Anestesiologia i Reanimació i de Neuroanestèsia Pediàtrica.
- Tutora docent acreditada dels residents d’Anestesiologia i Reanimació de l’Hospital Universitari Vall d’Hebron des del 1997 fins 2023.
- Professora Associada Clínica de la Universitat Autònoma de Barcelona de 2010 a 2019 a les assignatures de Anestesiologia i Tècniques Bàsiques en Cirurgia.
- Codirectora de la Formació Avançada en Anestèsia Pediàtrica des de 2016.
- Vocal de la Comissió de Docència de la Societat Catalana d'Anestesiologia (2009-2023).
- Vocal de la Secció de Neurociències de la SCARTD (2019-2023).
- Coordinador del grup de treball de “Neuroanestèsia pediàtrica” de la Secció d’Anestèsia Pediàtrica de la SEDAR (2021-2023).
- Investigadora de la Unitat de Recerca de Neurotraumatologia i Neurocirurgia (UNINN). Tinc 12 articles publicats indexats i 18 en revistes no indexades. El meu H índex (valor de les publicacions per citacions) en el Web of Science és de 6 i en el Publish or Perish de 8.
Francisca Munar Bauzá

Institucions

Hospital Infantil i Hospital de la Dona

Anestesiologia, Reanimació i Tractament del Dolor

Cap de Secció

Vall Hebron Institut de Recerca

Unitat de recerca en neurotraumatologia i neurocirurgia (UNINN)

Notícies relacionades

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.