Dra. Gemma Nieva Rifà

Institucions

Hospital General

Psiquiatria

Psicòleg/a

Sóc Doctora en Psicologia amb molta experiència en el camp del tractament de les addiccions, especialment el tabaquisme. M'interessa tant la vessant clínica com la recerca. Investigadora en diversos projectes i assaigs clínics sobre tabac i salut mental. Sempre aprenent!!

Currículum

Vaig iniciar la meva trajectòria a Vall d'Hebron l'any 2006 com a psicòloga realitzant tractaments de cessació tabàquica individualment i en grups, després de treballar a l'Hospital Clínic i a l'Institut Català d'Oncologia. Amb els anys, m'he especialitzat en el tractament del tabaquisme en pacients amb patologia psiquiàtrica i altres addiccions. M'agrada ajudar als pacients a millorar la seva salut física i mental!!

Sóc professora associada de Psicologia la UAB, professora de diversos màsters universitaris i docent de diversos cursos vinculats al tractament del tabaquisme presencials i online. Sóc membre de diversos grups de treball de l'àmbit i participo activament a la comissió de l'Hospital sense Fum del nostre hospital.

També sóc autora i co-autora de diverses publicacions en l'àmbit nacional i internacional. He participat com a investigadora en diversos projectes i assaigs clínics. He estat ponent en conferències nacionals i internacionals. He obtingut premis a la millor comunicació en dues ocasions i un premi al millor pòster en congressos d'àmbit nacional. He col·laborat també en la publicació de diverses guies clíniques. Sempre l'evidència primer!!

Institucions

Hospital General

Psiquiatria

Psicòleg/a

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vhebron.net, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.