Sra. Georgina Martínez Fernández

Institucions

Serveis transversals

Tècnic Especialista

Sóc terapeuta ocupacional especialitzada en Rehabilitació Neurològica. Formo part de la Unitat de Qualitat de la Direcció de Qualitat, Processos i Innovació.

Currículum

Vaig iniciar la meva carrera professional a l'hospital el 2009 al Servei de Rehabilitació, treballant a la Unitat de lesionats medul·lars, cremats, rehabilitació osteoarticular i finalment a Hospital de Dia de Rehabilitació neurològica fins al 2020. Vaig estudiar Teràpia ocupacional a la EUIT, posteriorment vaig continuar els meus estudis de mestratge en rehabilitació cognitiva i neuropsicologia clínica a l'Institut Superior d'Estudis Psicològics (ISEP).

Fruit de la curiositat per la neurociència, vaig finalitzar el mestratge internacional de psicobiologia i neurociència cognitiva per la UAB. Posteriorment, donat el meu interès per millorar en les meves pràctiques diàries, vaig iniciar un màster en Qualitat assistencial aplicat a l'Hospital Clínic de Barcelona on em vaig formar en qualitat i seguretat assistencial, avaluació de política documental i en processos assistencial de metodologia Lean-Six Sigma. He estat professora col·laboradora a la UAB durant 8 anys.

Actualment sóc docent al màster de neurorehabilitació de ISEP des del 2018 i realitzo col·laboracions amb diferents Universitats de l'Estat.
Georgina Martínez Fernández

Institucions

Serveis transversals

Tècnic Especialista

Vall Hebron Institut de Recerca

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.