Sr. Gerard Serrano Gómez

Institucions

Bioinformàtic i microbiòleg. Apassionat per la microbiologia i les oportunitats que ofereix la bioinformàtica en l'àmbit de la salut. Actualment, desenvolupo la meva activitat com a investigador al grup de recerca del microbioma.

Currículum

Graduat en Microbiologia per la UAB i MsC en Bioinformàtica per a les Ciències de la Salut per la UPF/UB, em vaig incorporar a l'Institut de Recerca durant el període de pràctiques curriculars del màster.

La meva activitat dins del grup consisteix en el tractament i anàlisi de dades òmiques enfocades a la relació entre microbioma i salut humana, principalment en l'àmbit de la Malaltia Inflamatòria Intestinal.
Aquesta tasca es basa en la integració de dades metagenòmiques, metatranscriptòmiques i metabolòmiques per al descobriment de possibles biomarcadors per a la Malaltia de Crohn i la Colitis Ulcerosa i en donar suport als diferents projectes del grup.
Gerard Serrano Gómez

Institucions

Vall Hebron Institut de Recerca

Investigador/a predoctoral

Recerca en microbioma

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.