Dr. Ignasi Barba

Institucions

Sóc investigador del grup de Malalties Cardiovasculars. M'interessen especialment l'aplicació de la metabolòmica com a eina per al diagnòstic i coneixement dels sistemes vius i com la manipulació del metabolisme pot ser una diana terapèutica per a la reducció de la mort després de l'infart. La meva eina principal de treball és la ressonància magnètica, tant espectroscòpia com imatges, en models animals.

Currículum

Em vaig llicenciar en Biologia per la UAB i el 1999 vaig obtenir el títol de doctor en Bioquímica i Biologia Molecular per la mateixa universitat. Entre l'any 2000 i 2003 vaig gaudir d'un ajut "Marie Curie" de la Unió europea al Departament de Bioquímica de la Universitat de Cambridge, Regne Unit.

El 2003 m'incorporo al VHIR com a responsable de la plataforma de metabolòmica de la xarxa d'investigació cardiovascular. Posteriorment, aconsegueixo un ajut "Ramón y Cajal" i actualment estic com a investigador estabilitzat.
Ignasi Barba

Institucions

Vall Hebron Institut de Recerca

Investigador/a sènior

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.