Sr. Ignasi Prats Méndez

Institucions

Soc un bioinformàtic al grup de Virus respiratoris de la unitat de Microbiologia. Tinc 22 anys i just vaig acabar la carrera de Bioinformàtica al gener d'aquest any. Estic molt motivat de cara a aprendre, guanyar experiència i millorar en general. Soc treballador, organitzat i eficient en la meva feina.

Currículum

Abans de començar la carrera, vaig fer les pràctiques del meu treball de recerca de batxillerat a IDBAPS al grup de la Gemma Fuster, on principalment, vaig estar al wet lab, i on vaig tenir el meu primer contacte amb el món de la recerca. Més tard vaig decidir estudiar la carrera de Bioinformàtica. Allà, vaig dur a terme les pràctiques i el TFG a IDIBAPS, aquest cop com a bioinformàtic. Un cop amb la carrera acabada, vaig buscar feina i ara porto des de l'1 de març de 2023 treballant com a bioinformàtic al grup de Virus respiratoris de la unitat de Microbiologia.
Ignasi Prats Méndez

Institucions

Vall Hebron Institut de Recerca

Tècnic de recerca

Microbiologia

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.