Sra. Imma Hernández Rodríguez

Institucions

Periodista de formació, la meva trajectòria professional sempre ha estat lligada a la comunicació dins del sector sanitari i des del 2017 en l’àmbit de la recerca biomèdica, al VHIR. Un sector apassionant tant per la recerca en si mateixa, com per l’oportunitat de fer arribar la ciència a tota la societat.

Currículum

Vaig arribar a la Unitat de Comunicació del VHIR l’any 2017 després de treballar a MedicinaTV.Com durant més de nou anys com a cap de redacció; a ClinicPoint, com a responsable de continguts; a Innuo, dins de l’equip d’estratègia digital; i de col·laborar amb articles de divulgació mèdica a diferents revistes i webs.

Actualment, com a cap de la Unitat de Comunicació del VHIR el meu repte és continuar contribuint a millorar la visibilitat de la recerca i de la pròpia institució tant en l’àmbit nacional com internacional i, sobretot, aconseguir apropar la ciència a la ciutadania i fer-los partícips a través de diferents estratègies de comunicació.
Imma Hernández Rodríguez

Institucions

Vall Hebron Institut de Recerca

Cap d'Unitat

Unitat de Comunicació

Direcció de Comunicació

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.