Dra. Ingrid Johana Gil Serrano

Institucions

Sóc metge especialista en Al·lergologia. Actualment, desenvolupo la meva activitat assistencial a l’hospital i com a investigadora Pre-Doctoral a Vall d'Hebron Institut de Recerca (VHIR). Entre les malalties al·lèrgiques tinc especial interès en l’angioedema, anafilaxi, urticària i al·lèrgia a medicaments.

Currículum

Sóc metge i cirurgiana de la Universitat del Rosari de Colòmbia (2006-2012).

Especialista en Al·lergologia via MIR (2015-2019) a l'Hospital Universitari Vall d'Hebron. Actualment, estic cursant el Doctorat en Medicina a la UAB, desenvolupant la meva tesi doctoral en l'estudi de biomarcadors en Angioedema.

He rebut beca de recerca de la societat catalana d'Al·lergologia i Immunologia Clínica (SCAIC) per a investigació. Participo com subinvestigadora en diversos assaigs clínics a l'Hospital Vall d'Hebron. He presentat pòsters i comunicacions orals en congressos nacionals i europeus, obtenint diversos reconeixements.
Ingrid Johana Gil Serrano

Institucions

Vall Hebron Institut de Recerca

Investigador/a principal

Immunologia translacional

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.