Sra. Irene Ortiz Martinez

Institucions

Hospital Infantil i Hospital de la Dona

Pediatria

Infermer/a

Sóc infermera pediàtrica. Treballo en les plantes de pediatra (planta cinquena i planta vuitena) de l'Hospital Infantil. Treballo amb pacients que presenten patologies de diferents especialitats.

Currículum

Vaig començar a treballar com infermera en Pediatria en l'Hospital Universitari Vall d'Hebron l'any 2007 fins a l’actualitat.

Des de l'any 2011 al 2013 vaig realitzar el Postgrau en Infermeria en l’Atenció Primària (CADI 1). L'any següent (2014) vaig cursar el Postgrau en Infermeria en l’Atenció Primària (CADI 2).

L'any 2016 vaig examinar-me del Títol Oficial d’Infermera Especialista en Infermeria Pediàtrica.

He sigut membre del grup de treball de Seguretat dels Pacients del Departament de Salut en la realització del document de 'Prevenció i l'actuació davant el risc de caigudes a l'àrea maternal, neonatal i pediàtrica a l'àmbit hospitalari' des de l'any 2015 al 2018.
Irene Ortiz Martinez

Institucions

Hospital Infantil i Hospital de la Dona

Pediatria

Infermer/a

Vall Hebron Institut de Recerca

Notícies relacionades

Professionals relacionats

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.