Sr. Isaac Rodríguez García

Institucions

Sóc Graduat en Enginyeria Elèctrica amb experiència en la gestió d’infraestructures sanitàries i de recerca. Durant tota la meva experiència laboral m’he encarregat de la gestió del manteniment i de la gestió de projectes d’infraestructures en centres sanitaris. La meva inquietud principal és aportar al sistema de Salut i Recerca la meva millor versió de mi, superar nous reptes i créixer professionalment en aquest entorn. Actualment, desenvolupo la meva activitat com a Cap de la Unitat de Serveis Generals i Infraestructures del Vall d'Hebron Institut de Recerca (VHIR) on m’encarrego, entre d’altres, de la Construcció del Nou Edifici de Recerca.

Currículum

La meva trajectòria professional es va iniciar a empreses privades en l’àmbit del manteniment. L'any 2012 vaig començar la meva trajectòria al sector sanitari com enginyer a l’equip de manteniment del Consorci Hospitalari de Vic, l’Hospital d’Olot i l’Hospital de Campdevànol.
Des del 2018 soc el Cap de la Unitat de Serveis Generals i Infraestructures del VHIR. La meva formació és Graduat en Enginyeria Elèctrica per la Universitat Politècnica de Catalunya, l'any 2021 vaig cursar un Programa d’Alta Direcció d’Institucions Sanitàries de l’IESE Business School.
Isaac Rodríguez García

Institucions

Vall Hebron Institut de Recerca

Cap d'Unitat

Unitat de Serveis Generals i Infraestructures

Gerència

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.