Dra. Isabel Novoa Garcia

Institucions

Col·labora amb el desenvolupament de nous biomarcadors de malalties amb l'objectiu que es pugui millorar el diagnòstic i tractament de les malalties. Ho faig com a Directora del Biobanc que és una unitat de suport a la recerca especialitzada en el processament, preservació i distribució de mostres humanes per fer recerca.

Currículum

Em vaig doctorar en Bioquímica y Biología Molecular per la Universidad Autónoma de Madrid. Com a investigador postdoctoral vaig treballar al Department of Biochemistry i al Skirball Institute of Biomolecular Medicine, both at New York University Medical Center, New York (USA). Durant 2003-2009 vaig ser investigadora del programa Ramon y Cajal al Centre de Regulació Genómica (CRG) at Barcelona. Des de l'any 2010 em vaig incorporar al VHIR com a coordinadora del Biobanc i des de l'any 2013 sóc la Directora del mateix Biobanc.
Isabel Novoa Garcia

Institucions

Vall Hebron Institut de Recerca

Cap d'Unitat

Biobanc

Core Facilities Clínics

Àrea de Core Facilities

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.