Dr. Ivan Vollmer Torrubiano

Institucions

Hospital General

Radiodiagnòstic (IDI)

Em vaig llicenciar en Medicina i Cirurgia l'any 1999. Vaig fer la residència de Radiodiagnòstic a l'Hospital del Mar (2000-2004), on vaig seguir treballant com a Consultor fins a l'any 2014 a l'àrea de radiologia toràcica. L'any 2015 vaig començar a treballar com a Radiòleg Consultor de la Secció de Radiologia Cardiotoràcica a l'Hospital Clínic de Barcelona fins a l'any 2024 que he començat una nova etapa professional a l'Hospital de la Vall d'Hebron com a Cap de Secció de Radiologia Toràcica.

Currículum

Sóc llicenciat en Medicina i Cirurgia l'any 1999, especialista en Radiodiagnòstic des de l'any 2004 i Doctorat en Medicina el 2023. Sóc autor i coautor de més de 70 articles científics centrats en el càncer de pulmó i en les diferents tècniques d'imatge toràciques, amb especial dedicació a l'ecografia. He presentat més de 100 comunicacions a cursos i congressos nacionals i internacionals sobre temes com l'ecografia toràcica, l'intervencionisme guiat per imatge i l'oncologia toràcica. Sóc membre de múltiples societats científiques nacionals i internacionals i he estat membre de la junta directiva de la Sociedad Española de Imagen Cardiotorácica (SEICAT) i de la Comissió d'Oncologia de la Sociedad Española de Radiología Médica (SERAM). He estat part del comitè científic de diversos congressos nacionals de la SERAM (2014-2020) i de Radiòlegs de Catalunya (2017).
He estat professor associat de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) del 2009 al 2014 i professor clínic de la Universitat de Barcelona (UB) del 2015 al 2024. He participat com a professor de Màster en més de 20 ocasions i sóc Director de l'assignatura d'Imatge al Màster de Competències Mèdiques Avançades de la UB.
He participat com a assessor en grups de treball del Ministerio de Sanidad del Gobierno de España, de la Comissió del Mercat de Valors de la Unió Europea (UE) i de l'Organització Mundial de la Salut (OMS).
Ivan Vollmer Torrubiano

Institucions

Hospital General

Radiodiagnòstic (IDI)

Notícies relacionades

Professionals relacionats

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.