Dr. Jaume Sastre Garriga

Institucions

Sóc Doctor en Medicina i Cirurgia per la Universitat Autònoma de Barcelona i especialista en Neurologia de l’Hospital Universitari Vall d’Hebron. Des de març de 2007 formo part de l’equip del Servei de Neurologia / Neuroimmunologia del Centre d’Esclerosi Múltiple de Catalunya (Cemcat) on actualment sóc sots director.

Currículum

Entre 2002-2004 vaig gaudir d’una beca per formació de recerca (BEFI) del Fons de Recerca Sanitaria, a Institute of Neurology, University College London. Al 2004 i 2005 vaig rebre el premi de la “Sociedad Española de Neurología” al millor article publicat per autors membres de la societat en revistes internacionals. Entre 2005-2007 vaig ser responsable de la direcció mèdica dels centres de rehabilitació de la Fundació Esclerosi Múltiple a Catalunya (FEM). Actualment a més a més de les meves responsabilitats a Cemcat, sóc membre de l’Editorial Board de la revista Multiple Sclerosis Journal com a co-editor de la secció Controversies in MS, membre del Executive Board de RIMS (Rehabilitation in Multiple Sclerosis – www.eurims.org), del Steering Committee del MAGNIMS (Magnetic Resonance in Multiple Sclerosis – www.magnims.eu), així com Director de la Revista de Neurología (www.neurologia.com). He estat coautor de 148 articles indexats en medline (Scopus: 4.146 citacions rebudes, amb índex h de 37). El meu focus fonamental de recerca son les tècniques de neuroimatge i la seva aplicació clínica, especialment en les formes progressives d’EM.
Jaume Sastre Garriga

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.