Dr. Jaume Sastre Garriga

Institucions

Centre d'Esclerosi Múltiple de Catalunya

Neuròleg/a

M'he format com a neuròleg en aquest hospital, i vaig fer els meus treballs de tesi a l'Institute of Neurology a Londres. Havent tornat a la Vall d'Hebron el 2007 vaig assolir la categoria d'adjunt el 2013. Faig tasques assistencials que compagino amb la recerca, sobretot en neuroimatge, tot mantenint un perfil internacional dins la comunitat científica del meu camp.

Currículum

Soc llicenciat en Medicina i Cirurgia per la Universitat de Barcelona, ​​especialista en Neurologia per l'H. Universitari Vall d'Hebron i Doctor en Medicina i Cirurgia per la Universitat Autònoma de Barcelona. El 2002-2004 vaig gaudir d'una beca BEFI del Fons d'Investigacions Sanitàries, a l'Institute of Neurology, Londres. Actualment sóc adjunt del Servei de Neurologia / Centre d’Esclerosi Múltiple de Catalunya de l’H. Universitari Vall d’Hebron. Sóc coautor de 222 articles indexats a medline (Scopus: 8.604 citacions, amb índex h de 52), co-editor europeu de la revista Multiple Sclerosis Journal, co-chair del MAGNIMS, i Director de Revista de Neurologia. El meu focus de recerca són les tècniques de neuroimatge i la seva aplicació clínica
Jaume Sastre Garriga

Institucions

Centre d'Esclerosi Múltiple de Catalunya

Neuròleg/a

Vall Hebron Institut de Recerca

Investigador/a principal

Neuroimmunologia clínica

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.