Dr. Jesus Castro Marrero

Institucions

Jesús Castro és actualment Investigador Postdoctoral Sènior vinculat a l'Institut de Recerca de l'Hospital Vall d'Hebron (VHIR) des del 2000. En els darrers 20 anys s'han dedicat a la recerca bàsica en malalties autoimmunes i reumàtiques amb més de 50 publicacions i capítols de llibres alt impacte. Actualment, és el coordinador del Laboratori de Recerca CFS/ME a l'Hospital Vall d'Hebron, a Barcelona, Espanya.

Currículum

Jesús Castro va obtenir la seva beca d'investigador postdoctoral en Bioquímica i Biologia Molecular a la Facultat de Medicina Universitària de Valladolid, Espanya l'any 1999. Actualment, el Dr. Castro és investigador postdoctoral senior a l'Institut de Recerca de l'Hospital Vall d'Hebron, Facultat de Medicina de la Universitat de Barcelona. Barcelona, Espanya des de 2002. Els últims 20 anys s'han dedicat a la investigació bàsica de la medicina respiratòria, les afeccions autoimmunes i reumàtiques amb més de 50 publicacions i capítols de llibres d'alt impacte. Actualment és el coordinador del Laboratori de Recerca CFS/ME de l'Hospital Vall d'Hebron, a Barcelona, Espanya. El Dr. Castro és membre de la U.E. CFS/ME Research Collaborative Consortium Initiative (European Myalgic Encephalomyelitis NETwork-EUROMENE). La seva investigació actual se centra en el metabolisme bioenergètic, la disfunció mitocondrial i les vies neuroimmunes relacionades amb la resposta immune en CFS/ME, a més de trobar biomarcadors útils per ajudar en el diagnòstic, tractament i gestió de CFS/ME mitjançant assaigs clínics per millorar el pronòstic i la qualitat de vida dels pacients amb SFC/EM.
Jesus Castro Marrero

Institucions

Vall Hebron Institut de Recerca

Investigador/a postdoctoral

Reumatologia

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.