Dr. Josep Pardos

Institucions

Sóc adjunt especialista en Medicina Interna i desenvolupo la meva tasca assistencial a l'Hospital Universitari Vall d'Hebron des de l'any 2003.

Currículum

Assistència Especialista en Medicina Interna amb formació residència a l'Hospital Universitari Vall d'Hebron (1998-2003) Metge adjunt d'Urgències (MAU) durant 5 anys fins al 2007 Metge adjunt de Medicina Interna desenvolupant la meva tasca assistencial a la Unitat d'Hospitalització a Domicili durant 7 anys fins al 2014 Actualment metge adjunt de Medicina Interna-Autoimmunes Sistèmiques Docència - Intoxicacions a Urgències. Curs de Doctorat Urgències per a postgraduats. Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Medicina. Directors del curs: Dr. T. Fernández de Sevilla, Dr. A. San José Hospital Vall d’Hebron, Cursos Acadèmics 2003-2006. -Urgències reumatològiques. Curs de Doctorat Urgències per a postgraduats. Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Medicina. Directors del curs: Dr. X. Jiménez. Hospital Vall d’Hebron, Curs acadèmic 2006-2007. - II Curs d'actualització en medicina interna i malalties autoimmunes. Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Medicina. Servei de Medicina Interna. Hospital Vall d'Hebron. Directors del curs: Dra. R. Solans, Dr. M. Vilardell. 2007-2008. - IV Curs d'Avenços en Malalties Infeccioses. Patologia infecciosa tractada en el HAD de l'Hospital Vall d'Hebron. Servei de Malalties Infeccioses. Hospital Vall d'Hebron. Director del curs: Dr. A. Pahissa, 2009 - professor associat UAB Departament Medicina 2011-2012 - Màster Universitari en Recerca Biomèdica Translacional. VHIR. 2014/2015 - Màster Universitari en Recerca Biomèdica Translacional. VHIR. 2016

Grups de recerca

Josep Pardos

Institucions

Vall Hebron Institut de Recerca

Malalties sistèmiques

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.