Sra. Judit Prat Trunas

Institucions

Sóc investigadora predoctoral en el grup de recerca Nanoeines Diagnòstiques del VHIR. La meva feina consisteix a desenvolupar assajos ràpids pel diagnòstic de malalties infeccioses.

Currículum

Vaig estudiar la carrera de Nanociència i Nanotecnologia a la UAB (2019) i posteriorment em vaig especialitzar en el camp de la investigació biomèdica realitzant el Màster d'Enginyeria Biomèdica a la UB-UPC (2021). Vaig iniciar la meva estada al VHIR durant les pràctiques del màster en el qual vaig desenvolupar un dispositiu Point-of-care pel diagnòstic per electroquímica de malària. Posteriorment, vaig estar treballant com a tècnic de laboratori en el projecte d'eritròcits sintètics per la vigilància i control del virus de la grip del mateix grup. A finals del 2022 vaig inscriure'm en el programa de doctorat que em permet gràcies a les beques I-PFIS realitzar la tesi doctoral en el desenvolupament de dispositius pel diagnòstic de malalties infeccioses.
Judit Prat Trunas

Institucions

Vall Hebron Institut de Recerca

Investigador/a predoctoral

Diagnostic nanotools (DINA)

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.