Sra. Júlia Calonge Comas

Institucions

Hola! Soc una noia de 25 anys, d'actitud activa, curiosa i positiva. Estic interessada en el món dels assaigs clínics: M'agrada veure com la meva feina ajuda a trobar noves teràpies per a pacients sense alternatives terapèutiques. Per altra banda, m'agrada l'art, pintar i fer manualitats, anar a la muntanya i passar estones amb els meus amics i familiars.

Currículum

Experiència professional:

Actualitat - agost 2020: CRA (Monitora d'assaigs clínics) - ARO VHIR (Hospital Vall d'Hebron). Descripció: Monitoritzar diferents estudis clínics, de diferents àrees terapèutiques (oncologia, hematologia, cardiologia, oftalmologia, malalties infeccioses, endocrinologia). Realització de visites d'inici, monitoratge i tancament a diferents centres hospitalaris, redacció d'informes i cartes de visites, formació del personal del centre en les especificacions de l'estudi, verificació de dades de l'estudi, revisió de la medicació i actualització de l'arxiu de l'investigador.

Setembre 2019-agost 2020: Junior Consultant - Alta Medical Services. Descripció: Formacions en compliance i medical affairs a personal d'indústria farmacèutica i hospitals, anàlisis de producte, formació a departaments comercials, redacció i revisió de SOPs, assessorament en assaigs clínics iniciats per investigadors independents.

2017-2018: Tècnic de laboratori - AMBAR Laboratorios (Departament de bioquímica). Descripció: Preparació de mostres de sang i orina, preparació dels aparells, càrrega de mostres i reactius, i validació de resultats.


Formació:

2018-2019: Màster en Monitoratge d'Assaigs Clínics i Medical Affairs - CESIF
2014-2018: Grau en Bioquímica - Universitat Autònoma de Barcelona
Júlia Calonge Comas

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.