Dra. Laia Martínez Mitjana

Institucions

Hospital Infantil i Hospital de la Dona

Pediatria

Metge/ssa

Sóc Pediatra i treballo a la Unitat de Reumatologia Pediàtrica de l'Hospital Universitari Vall d'Hebron. Des de la Unitat oferim una atenció integral al pacient pediàtric amb patologia reumatològica i col·laborem estretament amb altres unitats i especialitats del centre. Formo part del Grup de Recerca de Reumatologia amb especial interès per l'artritis idiopàtica juvenil i el metabolisme ossi en pacients de risc per patologia onco-hematològica en edat pediàtrica.

Currículum

Graduada en Medicina per la Universitat de Barcelona l'any 2016. Em vaig formar en l'especialitat de Pediatria en el marc del programa MIR del 2017 al 2021.
Laia Martínez Mitjana

Institucions

Hospital Infantil i Hospital de la Dona

Pediatria

Metge/ssa

Vall Hebron Institut de Recerca

Tècnic de recerca

Reumatologia

Notícies relacionades

Professionals relacionats

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.