Dra. Laura Batlle Masó

Institucions

Soc biòloga especialitzada en immunogenètica. La meva línia de recerca se centra en l’anàlisi de dades genètiques de pacients pediàtrics que pateixen immunodeficiències amb l’objectiu d’expandir el coneixement sobre aquest tipus de malalties i apropar-nos a noves estratègies diagnòstiques i terapèutiques.

Currículum

Vaig estudiar Biologia Humana (2011-2015) i el Màster en Anàlisis Clíniques (2015-2016) a la Universitat Pompeu Fabra. Vaig dur a terme les pràctiques i el treball de fi de màster a la Universitat d’Uppsala (Suècia). Posteriorment, vaig realitzar una estada a l’Institut de Biologia Evolutiva de Barcelona, on vaig especialitzar-me en l’anàlisi bioinformàtic de dades genòmiques.

A continuació, vaig iniciar la tesi doctoral al Servei de Genòmica de la Universitat Pompeu Fabra treballant en l’anàlisi genètica de dades de diverses tecnologies de seqüenciació i col·laborant amb diferents hospitals i equips de recerca nacionals i internacionals. En aquesta línia, el 2018 vaig realitzar una estada formativa a la Universitat de Radboud (Holanda) per a aprofundir en la interpretació de les anàlisis genòmiques des d’un punt de vista clínic.

El 2021 vaig defensar la tesi doctoral, on s’exploren els diferents mecanismes genètics causants d’immunodeficiències des dels punts de vista de la bioinformàtica, la recerca i la clínica. A continuació, em vaig incorporar a la Unitat de patologia Infecciosa i Immunodeficiències de Pediatria com a investigadora postdoctoral.
Laura Batlle Masó

Institucions

Vall Hebron Institut de Recerca

Investigador/a predoctoral

Infecció i immunitat al pacient pediàtric

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.