Sra. Laura Donaire Lancharro

Institucions

Em considero una persona responsable, analítica i organitzada, habituada a un nivell alt d'exigència i capacitat per treballar en equip. Tinc moltes ganes de treballar i aprendre. Amb iniciativa, per assolir les metes i els objectius traçats per l'equip.

Currículum

Tècnic de Laboratori Clínic i Biomèdic (2022) pel centre educatiu INS La Guineueta. Vaig realitzar més de 400 hores de formació a la Vall d'Hebron Institut de Recerca (VHIR). Aquestes pràctiques em van permetre quedar-me en el que és el meu actual lloc de treball al grup de Malalties Sistèmiques, investigant especialment sobre la Síndrome Antifosfolipídica. Aquest càrrec m'ha donat l'oportunitat d'adquirir experiència en tasques de laboratori (aïllament de sèrum, plasma i capa leucocitària, aïllament de PBMC i cultius de cèl·lules immunes, criopreservació de cèl·lules, marcatge cel·lular per citometria de flux, assaigs d'immunodetecció ELISA , Immunodot Blot, etc...) i de gestió (diferents bases de dades, inventari...). He assistit al Congrés Internacional d'Anticossos Antifosfolípids (ICAPA) 2022 de Còrdova, Argentina. He completat diversos cursos relacionats amb la meva línia investigadora (desenvolupament de les tècniques de separació cromatogràfiques i electroforètiques, citometria de flux, Excel...). Tinc un nivell certificat C1 d'Anglès i un B1 d'Alemany, així com nivell nadiu tant en Català com en Castellà.
Laura Donaire Lancharro

Institucions

Vall Hebron Institut de Recerca

Tècnic de recerca

Malalties sistèmiques

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.