Sra. Laura Escot Garcia

Institucions

Serveis transversals

Enginyera

Sóc enginyera biomèdica amb formació en emprenedoria, innovació i millora de processos. Formo part de la Unitat d’innovació participant en la gestió i implementació tant de projectes nacionals/europeus en els quals participa l’hospital com de projectes d’innovació dins de l’hospital. He estat involucrada en projectes d’I+D i innovació en l’àmbit de dispositius mèdics i en projectes de millora de processos assistencials.

Currículum

Sóc enginyera biomèdica graduada a la Universitat de Barcelona l’any 2018.

Posteriorment, vaig cursar el postgrau de d-health (Biocat, 2019), on vaig adquirir coneixements en gestió i disseny de projectes d’innovació en l’àmbit mèdic, i el postgrau lean Practitioner (UPC, 2020) enfocat en la implementació de la metodologia Lean per la millora de processos. I, actualment estic cursant un màster d’Enginyeria Biomèdica Computacional (UPF, 2021-2022).

He treballat a Vascular participant en la gestió i implementació de projectes d’Innovació i de I+D en l’àmbit de dispositius mèdics cardiovasculars. I, actualment treballo fent gestió de projectes d’innovació dins la Direcció de Qualitat, Processos i Innovació de l’Hospital Vall d’Hebron.
Laura Escot Garcia

Institucions

Serveis transversals

Enginyera

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.