Dra. Laura Gimferrer Arriaga

Institucions

Sóc graduada en ciències biomèdiques, especialitzada en microbiologia, més específicament en l'àmbit de la virologia. Actualment estic realitzant la meva tesi doctoral, que se centra en la investigació de la patologia respiratòria causada pel virus respiratori sincicial.

Currículum

Formació
De 2008 a 2013 vaig cursar el Grau de ciències Biomèdiques a la Universitat de Barcelona. Durant l'últim any (2012-2013) vaig cursar les pràctiques de final de carrera al servei de virologia de l’Hospital Pitié-Salpêtrière de París (Universitat Pierre et Marie Curie, Sorbonne Paris VII) on estudiava l'efecte de mutacions sobre el grau de resistència del VIH a diferents antiretrovirals.
Durant els anys 2013 i 2014 vaig cursar un màster en Microbiologia Avançada a la Universitat de Barcelona.
Actualment estic cursant un doctorat en Microbiologia -línia de recerca en virologia- al Vall d'Hebron Institut de Recerca (VHIR).

Grups de recerca

Laura Gimferrer Arriaga

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.