Sra. Laura Yague Velasco

Institucions

Hospital Traumatologia, Rehabilitació i Cremats

Medicina Física i Rehabilitació

Supervisora d'Infermeria

Infermera i fisioterapeuta, des de 2014 sóc Supervisora de Fisioteràpia i Teràpia Ocupacional a Vall d'Hebron. Sóc una persona amb valors molt arrelats del sentit de la responsabilitat, compromís, dedicació i perseverança en el treball. Confio en el treball en equip per ser més resolutius, competents, augmentar la pertinència i ajudar a fer més fàcil i gaudir cada projecte. Sóc metòdica i m'agrada planificar les meves activitats per aconseguir els objectius. Treballar amb il·lusió i entusiasme ens ajuda a créixer com a professionals i ser mes competents per vetllar per la salut del pacient, el centre de totes les nostres intervencions.

Currículum

La meva experiència laboral té tres etapes rellevants:
- Com a Diplomada en Infermeria a l'Escola Universitària d'Infermeria "Prínceps d'Espanya" (1988-1991) on vaig exercir com a infermera assistencial a l'Hospital de Bellvitge a la Unitat de Cirurgia Cardíaca (1991-1993), Cirurgia Digestiva ”Trasplantament Hepàtic” (1994-1999) així com d'infermera de corre torns (1999-2002) en les unitats de Medicina interna, Malalties Infeccioses, Gastroenterologia i Pneumologia.
Durant aquest període vaig realitzar el Curs de Postgrau "Cures d'infermeria al Malalt Crític" i vaig ser referent d'infermera en trasplantament hepàtic presentant comunicacions a Jornades Nacionals d'Infermeria de Trasplantament Hepàtic, així com a la jornada "500 trasplantaments de fetge a Bellvitge" i una publicació a la revista Infermeria Clínica.
El 2002 vaig ocupar la plaça estatutària com a Diplomada en Infermeria en la convocatòria VH-ATS / DI-99 a l'Hospital Universitari Vall d'Hebron.
- Com a Diplomada en Fisioteràpia a l'Escola Universitària "Gimbernat" (1993-1995) on vaig exercir com a fisioterapeuta mitjançant promoció interna a l'HUVH a la Unitat de Rehabilitació Osteoarticular (2002-2005) i a la Unitat de Rehabilitació de Cremats (2005-2011).
Durant aquest període vaig realitzar el Postgrau en Pediatria a la Universitat Internacional de Catalunya, el Postgrau en Fisioteràpia i Regeneració de Parts Toves i el "Curs online de Cures de salut Basats en l'evidència, 3a edició".
Vaig ser referent com a fisioterapeuta en rehabilitació del pacient cremat participant com a professora en el curs de Postgrau de "Cures d'Infermeria a Persones Afectades per Cremades" (Vall d'Hebron), en el curs “Atenció Integral al Pacient Cremat” (Universitat de Girona), al seminari “Actuació del fisioterapeuta en el Pacient Cremat” (Universitat de Vic) i en el curs "Tractament Integral del Pacient Cremat" (Vall d'Hebron).
També vaig ser referent com a fisioterapeuta en Metodologia en l'elaboració dels Procediments i Protocols de l'HUVH durant 2009 al 2011 sent revisora i autora dels Procediments i Plans d'Atenció de Fisioteràpia i Teràpia Ocupacional de l'HUVH.
- Actualment exerceixo com a Supervisora de Fisioteràpia i Teràpia Ocupacional de l'HUVH des de l'octubre del 2014.
Laura Yague Velasco

Institucions

Hospital Traumatologia, Rehabilitació i Cremats

Medicina Física i Rehabilitació

Supervisora d'Infermeria

Vall Hebron Institut de Recerca

Cirurgia reconstructiva de l'aparell locomotor

Notícies relacionades

Professionals relacionats

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.