Sra. Lia García Gilabert

Institucions

Soc estudiant predoctoral del grup de recerca de Càncer i Malalties Hematològiques Infantils del Vall d'Hebron Institut de Recerca (VHIR).

Currículum

Vaig cursar el grau de Biomedicina a la Universitat de Barcelona (2017-2021). Durant el grau vaig realitzar una estada de pràctiques extracurriculars en el grup de Neuroquímica, del Departament de Biomedicina de la Facultat de Medicina i ciències de la salut de la Universitat de Barcelona (2019). En aquesta estada vaig col·laborar en la caracterització de la capacitat fagocítica de les cèl·lules de microglia del cervell utilitzant cultius cel·lulars i tincions immunocitoquímiques. Durant el grau també vaig ser instructora de les pràctiques de l'assignatura de Fisiologia Humana II del grau de Biomedicina. Allà vaig col·laborar en impartir les pràctiques de laboratori, en la preparació de reactius i en el maneig d’equips bàsics de fisiologia. Seguidament, vaig realitzar el Màster oficial en Investigació Biomèdica Traslacional al Vall d'Hebron Institut de recerca (VHIR) (2021-2022). El treball de final de grau i de final de màster els vaig realitzar en el grup de Monitorització i modulació dels circuits cerebrals en malalties del cervell, del Departament de Biomedicina de la Facultat de Medicina i ciències de la salut de la Universitat de Barcelona. El treball realitzat durant aquest temps va consistir fonamentalment en l'estudi i modulació de determinats circuits neuronals mitjançant optogenètica i DREADDs (Receptors de Disseny Activats per Fàrmacs de Disseny) en un model animal de la malaltia de Huntington. Aquesta estança en el laboratori m’ha permès ser segona autora de diversos pòsters presentats en congressos científics. Actualment, he començat a treballar com a estudiant predoctoral en el grup de recerca de Càncer i Malalties Hematològiques Infantils del Vall d'Hebron Institut de Recerca (VHIR).
Lia García Gilabert

Institucions

Vall Hebron Institut de Recerca

Investigador/a predoctoral

Càncer i malalties hematològiques infantils

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.