Dra. Lidia Goterris Bonet

Institucions

Serveis transversals

Microbiologia

Farmacèutic/a

Sóc Facultatiu Especialista al Servei de Microbiologia de l'Hospital Universitari Vall d'Hebron.

Currículum

Vaig cursar els estudis de Llicenciatura en Farmàcia a la Universitat de València (2010). Vaig realitzar la meva especialització via FIR en Microbiologia i Parasitologia a l'Hospital Universitari Vall d'Hebron (2012-2016) i vaig obtenir el meu títol de Doctora en Microbiologia per la Universitat Autònoma de Barcelona amb qualificació Excel·lent Cum Laude el desembre del 2020.
Des de gener del 2018, sóc Facultatiu Especialista al Servei de Microbiologia de l'Hospital Universitari Vall d'Hebron. Actualment, sóc responsable del diagnòstic de les Infeccions Gastrointestinals (incloent-hi les etiologies bacteriana, vírica i pariasitària), de l'Atenció Continuada i les Urgències de Microbiologia així com del procés d'Automatització de Bacteriologia.
Participo com a docent en el màster de Salut Internacional i Cooperació de la Universitat Autònoma de Barcelona, en el curs d'especialització en Salut Internacional del PROSICS i en el curs online "Curso Diagnóstico Microscópico de Malaria" a l'Aula Vall d'Hebron.
Sóc autora i coautora de diferents articles publicats en revistes nacionals i internacionals i he col·laborat i col·laboro en diferents projectes de recerca clínica.
Lidia Goterris Bonet

Institucions

Serveis transversals

Microbiologia

Farmacèutic/a

Vall Hebron Institut de Recerca

Tècnic de recerca

Microbiologia

Notícies relacionades

Professionals relacionats

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.