Sr. Lluís Sans Sastre

Institucions

Hospital Traumatologia, Rehabilitació i Cremats

Àrea Quirúrgica

Zelador

Soc zelador del Servei de Traumatologia de l'Hospital Universitari Vall d'Hebron, concretament, de l'àrea de Reanimació Postquirúrgica.

Currículum

Vaig començar a treballar a l'Hospital Universitari Vall d’Hebron l'any 2008, a l’Hospital General, durant tres anys. Posteriorment, vaig passar a l’Hospital Maternoinfantil on vaig estar cinc mesos i després vaig passar a treballar a l’estabulari del Vall d’Hebron Institut de Recerca. Finalment, em vaig traslladar a l'Hospital de Traumatologia, Rehabilitació i Cremats, on vaig donar servei a diferents departaments fins que em vaig incorporar a la Unitat de Reanimació Postquirúrgica, on em trobo actualment.
Lluís Sans Sastre

Institucions

Hospital Traumatologia, Rehabilitació i Cremats

Àrea Quirúrgica

Zelador

Professionals relacionats

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.