Dra. Lola Álamo Junquera

Institucions

Serveis transversals

Metge

Sóc metgessa especialista en Medicina Preventiva i Salut Pública, i també en Microbiologia i Parasitologia. He cursat el màster de Salut Pública de la UPF/UAB i el màster en Salut Internacional i Medicina Tropical de la UAB.

Currículum

Formo part de la Unitat de Qualitat de la Direcció de Qualitat, Processos i Innovació. La meva activitat es desenvolupa, principalment, en el suport de la millora de la pràctica clínica, la gestió de qualitat, el suport a la planificació estratègica i la recerca en serveis sanitaris. En l’àmbit docent sóc professora de Salut Pública de la Facultat de Farmàcia i Ciències de l’Alimentació de la UB.
Lola Álamo Junquera

Institucions

Serveis transversals

Metge

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.