Sra. Lorena Colomar Lázaro

Institucions

Sóc Lorena Colomar, de la Unitat de Suport als Comitès d'Ètica (USCE). Principalment, m'agrada sentir que soc de l'equip, col·laborant, ajudant i facilitant a què els Investigadors Principals presentin la documentació requerida, d'acord amb els paràmetres del CEIM de HUVH, per tal que aquests últims els puguin avaluar, també amb el mínim d'entrebancs possibles. Em sento orgullosa d'aportar el meu granet de sorra amb temes tan importants com la recerca i la innovació en la Sanitat Pública.

Currículum

2019-Actual Fundación VHIR (Instituto de Investigación) Rebre i revisar tota la documentació relativa a les sol·licituds d'avaluació ètica dels assajos clínics, investigacions clíniques o projectes d'investigació. Registrar (físicament i electrònicament) la documentació específica derivada de l'activitat de la unitat i mantenir actualitzats els arxius corresponents. Retornar els dictàmens resultants de l'avaluació del CEIC als agents implicats en els projectes d'investigació. Garantir la correcta implementació dels circuits i procediments administratius establerts, tant per a la gestió d'entrada de documentació com per la seva distribució i arxiu. Proporcionar assessorament a Investigadors, promotors i CROs sobre les gestions administratives (requisits, procediments, documentació) a realitzar en les presentacions de sol·licituds d'avaluació al CEIC. Coordinar la missatgeria de la unitat. Assegurar que les activitats es fan d'acord amb els requisits establerts en els procediments del sistema de qualitat de la unitat, impulsant i implementant la millora contínua en el seu àmbit d'actuació. Donar suport a totes aquelles tasques de la seva àrea d'actuació que li siguin encomanades per la seva responsable. 2019 Fundació VHIR (Institut de Recerca) Introducció de dades i actualització de la BBDD de Recerca clínica. Tasques de la Unitat de Processos i gestió documental del VHIR. 2018-2019 Fundació VHIR (Institut de Recerca) Rebre, revisar i arxivar la documentació física i digital dels Assajos Clínics sol·licitats. Gestió i seguiment dels certificats d'Idoneïtat de les Instal·lacions. Tramitar els certificats de professionalitat del personal que participa en els assajos. Obrir fitxes i actualitzar les dades dels estudis en la BBDD del centre.
Lorena Colomar Lázaro

Institucions

Vall Hebron Institut de Recerca

Administratiu/va

Unitat de Suport als Comitès d'Ètica (USCE)

Àrea de Core Facilities

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.