Dra. M. Angeles Sanchez Duran

Institucions

Hospital Infantil i Hospital de la Dona

Responsable/Coordinador

Sóc metge especialista en Obstetrícia i ginecologia. Responsable de la Unitat de Diagnòstic Prenatal, amb llarga experiència en assessorament genètic prenatal y procediments invasius (amniocentesi, biòpsia corial, cordocèntesi), així com de la malaltia hemolítica perinatal i de les infeccions de transmissió vertical. Coordinadora del programa de cribratge de cromosomopaties, i referent al nostre hospital del control de qualitat de l'ecografia de primer trimestre.

Currículum

Vaig realitzar la meva formació Universitària a la Universitat de Barcelona (Hospital Clínic, i l'especialitat d'Obstetrícia i Ginecologia a l’Hospital Vall d’Hebron (1993)), obtenint el títol de doctor en medicina l'any 1998.
Professor associat de la Universitat Autònoma de Barcelona des del 2003 a l'assignatura d'obstetrícia i ginecologia.
Des del 1993 treballo com a metge adjunt del Servei d'Obstetrícia de l'Hospital Universitari Vall d'Hebron, i des de l’any 2002 sóc responsable de la Unitat de Diagnòstic Prenatal.
Membre del Grup de recerca en Medicina materno-fetal del Vall d’Hebron Research Institute. Col·laborador en l'organització i docència de cursos de formació en Diagnòstic Prenatal impartits al nostre hospital. Al llarg de tots aquests anys, han estat múltiples les contribucions a llibres, articles i congressos nacionals i internacionals.
M. Angeles Sanchez Duran

Institucions

Hospital Infantil i Hospital de la Dona

Responsable/Coordinador

Vall Hebron Institut de Recerca

Investigador/a principal

Medicina materna i fetal

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.