Sra. Magora Torres Prieto

Institucions

Serveis transversals

Infermer/a

Sóc infermera especialista en infermeria familiar i comunitària. Formo part de la Unitat de Qualitat de la Direcció de Qualitat, Processos i Innovació. La meva activitat es desenvolupa principalment en el suport a la planificació estratègica, la recerca en serveis sanitaris, el suport de la millora de la pràctica clínica i la gestió de qualitat amb un enfocament biopsicosocial.

Currículum

Vaig entrar a la Unitat de Qualitat l'abril de 2023.
Des que vaig començar els meus estudis universitaris d'infermeria, m'he interessat per la zona
de salut comunitària i educació sanitària per això he decidit fer el meu internat Infermeria familiar i comunitària.
Durant els meus anys de treball com a infermera em vaig adonar de la importància del paper de la infermeria dins l'equip interdisciplinari i en la preparació, seguiment i avaluació de projectes, la qual cosa em va fer interessar per les activitats de gestió i logística.
En aquest moment, l'aprenentatge de les malalties tropicals, la cooperació internacional i l'acció humanitària van ser un punt d'inflexió en la meva carrera professional, raó per la qual, tan aviat com vaig acabar el meu període de pràctiques, vaig assumir el màster de la UAB en Salut i Cooperació Internacionals.
Abans d'unir-me a la Unitat de Qualitat, he participat en el seguiment, l'avaluació i la difusió de projectes de desnutrició infantil i projectes comunitaris amb perspectiva de gènere a Etiòpia.
Magora Torres Prieto

Institucions

Serveis transversals

Infermer/a

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.