Dr. Marc Masanas Jimenez

Institucions

Sóc investigador predoctoral i estic fent un doctorat buscant noves teràpies alternatives més eficients i que produeixin menys efectes adversos per tractar els pacients de neuroblastoma.

Currículum

Vaig obtenir el Grau de Biotecnologia a la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB), 2011-2015. Durant aquest període vaig realitzar pràctiques de grau al grup de Neurologia Pediàtrica (VHIR), juliol i agost de 2013 i 2014.
Els anys 2015 i 2016 vaig fer el Màster en Investigació Biomèdica Translacional al VHIR, amb pràctiques al grup de Recerca Translacional en Càncer en la Infància i l'Adolescència.
El gener del 2017 he començat el doctorat al grup de Recerca Translacional en Càncer en la Infància i l'Adolescència.
Marc Masanas Jimenez

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.