Sra. Maria Alejandra Palacio Arpi

Institucions

Sóc tècnic de recerca al grup “Drug Delivery and Therapy (DDT)” de l'Institut de Recerca Vall d'Hebron (VHIR). Treballo donant suport en projectes de recerca del grup, principalment a la secció in vivo i sóc part de la plataforma “Functional Validation & Preclinical Research (FVPR)” de la U20 de Nanbiosis que funciona sota la normativa del Sistema de Gestió de Qualitat ISO 9001 .

Currículum

Vaig obtenir el títol de Biologia (2011-2016) a la Universitat Tècnica Particular de Loja (UTPL) a l'Equador, on vaig realitzar una estada de pràctiques al grup “Cancer, Genotoxicity and Secondary Metabolites” col·laborant en un estudi sobre plantes medicinals del sud d'Equador i treballant principalment a la secció in vitro. Els resultats obtinguts en aquest estudi van ser presentats en un concurs de recerca universitària i gràcies a això vaig obtenir una beca per a estudis de postgrau atorgada per la Secretaria d'Educació Superior, Ciència Tecnologia i Innovació d'Equador.

El màster en Biotecnologia Molecular (2019-2020) el vaig realitzar a la Universitat de Barcelona (UB) i les pràctiques les vaig desenvolupar al grup “Neuropharmacology: Prevention of Aging” on vaig poder participar en un estudi de la Malaltia de Huntington i treballar amb animals dexperimentació.

Addicionalment, he treballat com a tècnic de laboratori a l'empresa SYNLAB: laboratori d'anàlisis clíniques i en un centre de proves de SARS-CoV-2 a Alemanya, on a més prèviament havia realitzat una estada d'idiomes, obtenint així el nivell B2 en alemany (certificació TestDaf).
Maria Alejandra Palacio Arpi

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.