Dra. Maria Antonieta Azancot Rivero

Institucions

Hospital General

Nefrologia

Sóc adjunta de la Secció de Nefrologia Clínica i Diàlisi del Servei de Nefrologia de l’HUVH i investigadora del grup de Nefrologia i Trasplantament Renal del Vall d'Hebron Institut de Recerca.

Currículum

Sóc nefròloga via mèdic intern resident, formada a l'Hospital Vall d'Hebron durant el període 2007-2011. Vaig obtenir una beca competitiva PFIS finançada per l'Institut de Salut Carles III durant el període comprès 2011-2015. Gràcies a aquesta beca he pogut desenvolupar la meva tesi doctoral titulada: "Alteracions de la immunitat innata, inflamació de baix grau i progressió de l'aterosclerosi subclínica en pacients amb malaltia renal crònica i en trasplantats renals”, per la Universitat Autònoma de Barcelona. Com a part de la meva formació com a investigadora he realitzat la diplomatura de la Universitat Autònoma de Barcelona a “Metodologia de la investigació en ciències de la salut”, durant el període 2011-2015.
Actualment sóc adjunta del servei de nefrologia a la secció de diàlisi peritoneal i diàlisi domiciliàries. La meva àrea d'interès és l'estudi del risc cardiovascular dels pacients amb malaltia renal crònica, especialment del síndrome cardiorrenal. Actualment sóc investigadora principal d'un projecte de recerca finançat per la Societat Espanyola de Nefrologia atorgat el 2019: “Inflamació sistèmica i la seva relació amb malaltia cardiovascular, pèrdua de l'empelt i mortalitat després del trasplantament renal”.
Maria Antonieta Azancot Rivero

Institucions

Hospital General

Nefrologia

Vall Hebron Institut de Recerca

Investigador/a sènior

Nefrologia i trasplantament renal

Notícies relacionades

Professionals relacionats

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.