Sra. Maria Arnedo Muñoz

Institucions

Sóc investigadora predoctoral al grup de Microbiologia de l'Hospital Universitari Vall d'Hebron al servei de Virologia. Actualment, faig recerca en el diagnòstic i seqüenciació d'Herpesvirus en pacient immunosuprimits.

Currículum

Vaig estudiar el grau de Biotecnologia a la Universitat de Barcelona. Seguidament, vaig cursar el màster de Microbiologia Avançada al mateix centre i actualment em trobo cursant el doctorat en Microbiologia a la Universitat Autònoma de Barcelona.
Maria Arnedo Muñoz

Institucions

Vall Hebron Institut de Recerca

Investigador/a predoctoral

Microbiologia

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.