Sra. Maria Eugènia Agustí Carol

Institucions

Soc biòloga especialitzada en Microbiologia per la Universitat de Barcelona (UB). Actualment, estic treballant al grup de Microbiologia del Vall d'Hebron Institut de Recerca (VHIR) com a tècnic de laboratori, on principalment duc a terme tasques relacionades amb les col·laboracions amb la indústria.

Currículum

Després d'acabar el màster en Microbiologia l'any 2020, vaig començar la meva carrera professional treballant com a tècnica de qualitat a una empresa privada. En els anys següents, vaig treballar com a tècnic d'investigació al grup d'Infeccions de Difícil Tractament i Ús d'Antimicrobians de l'Institut d'Investigació Biomèdica de Bellvitge (IDIBELL), on vam centrar la nostra recerca en l'eficàcia de diferents tractaments contra les infeccions relacionades amb el biofilm. Finalment, em vaig incorporar al Vall d'Hebron Institut de Recerca (VHIR), on actualment treballo com a tècnic de laboratori duent a terme les tasques relacionades amb les diferents col·laboracions amb la indústria.
Maria Eugènia Agustí Carol

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.