Dra. Maria Jesus Mañas Garcia

Institucions

Hospital General

Oncologia Radioteràpica

Soc metgessa especialista en Oncologia Radioteràpica. Vaig escollir aquesta especialitat perquè és un camp molt ampli i permet diverses sortides en l'àmbit professional, tant en recerca com en assistència sanitària.

Currículum

Em vaig llicenciar en Medicina el 2012 per la Universitat Autònoma de Barcelona i després he fet la residència MIR a Oncologia Radioteràpica de l’Hospital Universitari Vall d’Hebron. A més, m’he titulat com a Tècnic d’Ambulància. Durant el període de residència MIR he assistit a diversos cursos sobre aspectes com: dolor i càncer, tumors rars o supervisió d’instal·lacions radioactives. Finalment, m’he format en radiobiologia clínica al Màster Universitari en Competències Mèdiques Avançades de l’Institut Català d’Oncologia.

Institucions

Hospital General

Oncologia Radioteràpica

Professionals relacionats

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vhebron.net, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.