Sr. Maria Lujan Lavecchia

Institucions

Sóc farmacòloga clínica, amb experiència en l'àmbit del Comitè Ètic d'Investigació.

Currículum

Des del 2016 sóc vocal del Comitè Ètic d'Investigació, encara que des del 2015 sóc un dels avaluadors adscrits a farmacologia clínica. La meva formació en farmacologia clínica va començar l'any 2008 amb la formació com a MIR. Des del 2012 i fins el 2015 vaig fer el Doctorat.
El meu interès en formar-me en l'àmbit de Comitè Ètic d'investigació em va portar a realitzar diversos cursos, el més recent "Aspectes Metodològics, Ètics i Legals de la Investigació Clínica d'Especialització per a Comitès d'Ètica de la Investigació i Investigadors Clínics", organitzat per l'Escola Nacional de Sanitat el 2017.
Maria Lujan Lavecchia

Institucions

Vall Hebron Institut de Recerca

Tècnic/a Superior Recerca

Direcció d'Estratègia Externa

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.